TuutSie – etäpalvelu


TuutSie mahdollistaa erilaisia kohtaamisia, luo osallisuutta ja yhteyttä toisiin ihmisiin.  Palvelu on suunnattu kaikille ikäihmisille, omaan henkilökohtaiseen käyttöön. 

Kehitämme TuutSie-palvelua mahdollistaaksemme palvelun tarjoamisen muidenkin  ryhmien  käyttöön. 

 

Mitä sovellus sisältää?


Sovellus sisältää helppokäyttöisen alustan, jonka välityksellä pystyt osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin. Verkkoalustalla on viikkokalenteri, jonka kautta sinulla on mahdollisuus omien mieltymystesi mukaan valita sopiva paketti tai yksittäinen aktiviteetti. Paketit koostuvat useammasta aktiviteetista. Aktiviteetit ovat kestoltaan noin tunnin mittaisia/aktiviteetti. Viikkokalenterin toimintojen kautta tuodaan vaihtuvien teemojen kautta tutuksi esimerkiksi Suomen luontoa, kulttuuria ja nähtävyyksiä. Aktiviteetit ovat interaktiivisesti toteutettuja live-ryhmiä ja tallenteita. Osallistuminen on vapaaehtoista, voit olla mukana ryhmissä oman olosi mukaan.       

  

Miten pääset mukaan?


Palvelupaketin voit hankkia itse tai läheisesi TuutSie-palvelun verkkosivujen kautta rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi/ostajaksi. Palvelun ostajana voit päättää, kenelle palvelun tarjoat. Erilaiset palvelupaketit tarjoavat mahdollisuuden valita juuri sinulle tai läheisellesi sopiva kuukausipaketti tai kertaluontoinen aktiviteetti.

Rekisteröityminen ei sido ostamaan palvelua. Vain rekisteröityneenä asiakkaana näet tarkemmat tiedot viikkokalenterista ja palvelun sisällöstä.  Rekisteröitymiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite. Saat sähköpostiin salasanan, jolla pääset kirjautumaan palveluun.

Mikäli tilaat palvelun läheisellesi, palvelunkäyttäjältä ei vaadita erillistä sähköpostiosoitetta. Rekisteröitymisen yhteydessä saat sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, jolla läheinen pääsee jatkossa kirjautumaan itse palveluun. Rekisteröityneenä asiakkaana palvelun voi ostaa enintään kahdelle läheiselle.

 

Sovelluksen käyttäjänä


Ostettuasi palvelupaketin voit luoda tabletille, tietokoneelle tai älypuhelimelle pikakuvakkeen, ja näin sovelluksen käyttäminen on helppoa.  Verkkopalvelu  on helppokäyttöinen, ja saat käyttöopastuksen palveluntarjoajalta tarvittaessa.


Verkkopalvelu viikkokalenteriin päivittää joka viikolle palvelun tarjoamat aktiviteetit. Palvelupaketin sisältämän aktiiviteetin alkaessa sovellus kutsuu äänimerkillä sinut osallistumaan aktiviteettiin.  


Näyttöä koskettaen aktiviteettiin liittyvä yhteys avautuu älylaitteellasi ja näin pääset nauttimaan aktiviteetista.

 

Yhteystiedot


Maritta Karvinen 
puh. 050 568 8662


asiakaspalvelu: info@tuutsie.fi