TuutSie – etäpalvelu


TuutSie mahdollistaa erilaisia kohtaamisia, luo osallisuutta ja yhteyttä toisiin ihmisiin.  Palvelu on suunnattu kaikille ikäihmisille, omaan henkilökohtaiseen käyttöön. 

Kehitämme TuutSie-palvelua mahdollistaaksemme palvelun tarjoamisen muidenkin  ryhmien  käyttöön. 

 

Mitä sovellus sisältää?


Sisältää helppokäyttöisen alustan, jonka välityksellä pystyt osallistumaan erilaisiin toimintoihin. Verkkoalustalla on viikkokalenteri, jonka kautta sinulla on mahdollisuus omien mieltymysten mukaan valita sopiva paketti. Viikkokalenterin toimintojen kautta tuodaan tutuksi Suomen luontoa sekä kulttuuria ja nähtävyyksiä.

 

Miten pääset mukaan?


Palvelupaketin voit hankkia itse tai läheisesi TuutSie-palvelun verkkosivujen kautta rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi/ostajaksi. Palvelun ostajana voit päättää, kenelle palvelun tarjoat. Erilaiset palvelupaketit tarjoavat mahdollisuuden valita juuri sinulle tai läheisellesi sopiva kk-paketti.

 

Sovelluksen käyttäjänä


Ostettuasi palvelupaketin voit luoda tabletille tai tietokoneelle pikakuvakkeen, ja näin sovelluksen käyttäminen on helppoa.  Verkkopalvelu  on helppokäyttöinen, ja saat käyttöopastuksen palveluntarjoajalta tarvittaessa.


Verkkopalvelu viikkokalenteriin päivittää joka viikolle palvelun tarjoamat aktiviteetit. Palvelupaketin sisältämän aktiiviteetin alkaessa sovellus kutsuu äänimerkillä sinut osallistumaan. 


Näyttöä koskettaen aktiviteettiin liittyvä yhteys avautuu tabletillasi / tietokoneellasi ja näin pääset nauttimaan aktiviteetista.

 

Yhteystiedot


Maritta Karvinen 
puh. 050 568 8662


asiakaspalvelu: info@tuutsie.fi